Onze pakketten

Er zijn wekelijks 4 soorten pakketten verkrijgbaar. Het groentepakket, fruitpakket en gemengd pakket kosten 6 euro per stuk. Onze pakketten verschillen in samenstelling. Welke groenten en fruit in het pakketten zitten dat jij besteld hebt, weet je niet op voorhand. Elke week is dus een nieuwe verrassing. Om alvast een beeld te krijgen kan je via de link onderaan deze pagina al eens door de inhoud van voorbije pakketten scrollen.

Neem de uitdrukkingen van de hoeveelheden hieronder best niet te letterlijk. Iedereen eet anders en in verschillende hoeveelheden. We trachten je alleen maar een beeld te geven van het volume van elk pakket. De beste manier om dit te ontdekken blijft gewoon een exemplaar uitproberen!

1 Het groentepakket

Dit pakket bevat uitsluitend groenten en telt voornamelijk drie, soms eens vier, verschillende soorten. Met dit volume maak je ongeveer van maandag- tot en met donderdagavond een avondmaal voor een normale eter.

 

 

2 Het fruitpakket

Dit pakket bevat uitsluitend fruit, steeds vier verschillende soorten en een totaal volume dat je zeker elke dag twee stukken fruit garandeert. De nadruk ligt op handfruit om mee te nemen naar de les zoals appel, peer, mandarijn en banaan. Ideaal voor wie niet graag (met groenten) kookt óf de perfecte combinatie met een groentepakket voor wie het gemengde wat te klein is.

 

3 Het gemengd pakket

Een combinatie van twee soorten groenten en twee soorten fruit. Uiterst geschikt voor wie niet elke dag kookt en graag zowel wat groenten als fruit in het bezit heeft. 

 

 

Inhoud van de pakketten

Je kan de inhoud van voorbije pakketten nalezen op deze pagina.