Kookworkshops

Mizuna organiseert twee à drie keer per jaar een kookworkshop voor studenten (ook als je geen klant bent, ben je welkom). Je helpt mee met het koken en achteraf wordt er samen gegeten. Elke kookworkshop heeft een thema: koken zonder groenteafval, inleggen van wintergroenten, veganistisch koken, koken met vergeten groenten, ...

Terminal

Op de planning

Kookworkshop Bewaren & Inmaken
Wat? Heb je vaak groenten over en weet je niet wat je ermee kunt doen? Tijdens deze workshop maak je kennis met verschillende manieren om groenten langer te kunnen bewaren en in te maken: pekelen, fermenteren en chutney.
Wanneer? Maandag 19 februari vanaf 19u30
Waar? Keukens Home Vermeylen, Stalfhof 6
Voor wie? Voor alle Gentse studenten
Prijs? 5euro per persoon
Meebrengen? Een gevulde maag en bokalen om de ingemaakte groenten mee naar huis te nemen. Een snijmesje en een plankje.
Facebookevent Via deze link
Recepten van deze workshop vind je via deze link.

Kookworkshop Wintergroenten
Wat? Hoe gebruik je seizoensgroenten op een originele manier? En met welke andere ingrediënten combineer je ze het best? Tijdens deze workshop bereiden we verschillende gekende en vergeten wintergroenten.
Wanneer? Dinsdag 6 maart vanaf 18uur
Waar? Keukens Home Vermeylen, Stalfhof 6
Voor wie? Voor alle Gentse studenten
Prijs? 5euro
Hoe inschrijven? Via deze link, je betaalt op voorhand via overschrijving.
Meebrengen? Een snijmesje en een plankje.
Facebookevent Via deze link

Terminal

Recepten vorige kookworkshops

- Vegan Kookworkshop (maart 2017) : link recepten
- Koken met vergeten groenten (maart 2017), ism Stujardin en milieu van het Home Konvent : link recepten''
- Koken met de homes (november 2016), ism milieu van het Home Konvent : link recepten
- Mizuna gaat Lokaal (april 2016), ism eetcafé Lokaal : link recepten
- Creatief Koken: koken zonder wegggooien (november 2015) : link recepten

Terminal

Terminal

Terminal

Terminal