Mizuna, Qué?

Mizuna is een groep studenten die gedurende het academiejaar wekelijkse groente-en fruitpakketten aanbiedt. Deze pakketten zijn op maat van de student, ze zijn budgetvriendelijk, zonder abonnementsverplichting en op maandag af te halen op twee studikoze plaatsen: studentenhuis de Therminal en campus Schoonmeersen. Bovendien zijn de groenten en fruit zo duurzaam en lokaal mogelijk geteeld en krijgt de boer een eerlijke prijs.

Drie pakketten
Onze studentenpakketten zijn biologisch, lokaal geproduceerd, eerlijk betaald, vers, betaalbaar en op maat van de student gemaakt. Meer informatie over de prijs en inhoud van de pakketten vind je hier.

Drie afhaalpunten
De pakketten worden op maandag afgehaald op één van onze drie afhaalpunten in Gent: studenthuis de Therminal (Sint-Pietersnieuwstraat, 17h-18h30), Home Vermeylen (Stalhof 6, 18h-20h00) en studentenpaviljoen op campus Coupure (Coupure-Links 563, 15h30-17h). Meer informatie over de bereikbaarheid en de afhaalmomenten vind je hier.

Een groep enthousiaste vrijwilligers
Mizuna is een succesverhaal door zijn vrijwilligers. Wekelijks zorgen zij voor een warm onthaal op de afhaalmomenten en promoten ze de pakketten bij de studenten. Klik hier om kennis te maken met de vrijwilligers. Indien je ons team wilt vervolledigen, klik dan zeker door naar deze pagina.