Bestellen


Je kunt niet meer bestellen voor het tweede semester!Hoe bestellen?
Er zijn twee manieren om een bestelling door te geven.

 1. Via de bestelformulieren op deze website. Registeren en inloggen met een account is niet meer nodig.
 2. Op het afhaalpunt op maandagnamiddag. Daar kan je een bestelling plaatsen voor de volgende week.

Wanneer bestellen?
Altijd een week op voorhand. Wij geven de bestellingen op dinsdag door aan onze leverancier De Wassende Maan. Bestel je bijvoorbeeld een pakket voor maandag 2 oktober, dan moet je bestelling ten laatste om maandag 25 september doorgegeven (en betaald) zijn. Indien je niet zeker bent dat jouw betaling op tijd op onze rekening staat, kun je steeds het betalingsbewijs doorsturen via mail voor dinsdagmiddag naar bestellingen@mizuna.be.

Hoe betalen?
Ook hier bestaan er twee mogelijkheden. Hou wel rekening met het volgende: naast je bestelling, moet ook je betaling een week op voorhand in orde zijn.

 1. Via een overschrijving naar ons rekeningnummer. Na het invullen en versturen van het bestelformulier krijg je een mail met het totaalbedrag en ons rekeningnummer. Vermeld zeker het afhaalpunt en je naam als mededeling bij je overschrijving.
 2. Cash op het afhaalpunt, op maandag. Je kan er dus een bestelling betalen voor de week erna. (met cash betalen nu ook mogelijk op afhaalpunt Home Vermeylen!)

In praktijk betalen de meeste klanten maar één keer via overschrijving: de allereerste keer. Bij het afhalen van dat eerste pakket, plaatsen ze meteen een nieuwe bestelling voor de week die volgt (of een week erna) en betalen cash. Op die manier hoef je niet wekelijks het formulier in te vullen en een overschrijving te doen. Aan jou de keuze uiteraard.

Wanneer en waar afhalen?
Op de pagina afhaalpunten vind je alle info over de drie afhaalpunten en de data waarop dit semester pakketten verdeeld worden.

Bestellen voor meerdere weken
We werken bewust niet met een vast abonnement, maar wie wil kan uiteraard een bestelling voor meerdere weken plaatsen en tezamen betalen. Vink daarvoor in het bestelformulier meerdere data aan en geef bij 'aantal' het aantal pakketten in dat je elk van de aangevinkte weken wil ontvangen (reken dus niet het totaal aantal pakketten uit over de verschillende weken, dat doen wij). De betaling dient in één keer te gebeuren.

Afhaalmomenten 2e semester
Dit semester kun je de pakketten afhalen op het door jou gekozen afhaalpunt (Therminal, Coupure of Vermeylen) op de volgende dagen:

 • Maandag 26 februari
 • Maandag 5 maart
 • Maandag 12 maart
 • Maandag 19 maart
 • Maandag 26 maart
 • Maandag 16 april
 • Maandag 23 april
 • Maandag 30 april
 • Maandag 7 mei
 • Maandag 14 mei